PES 2010 DREAM PATCH 1.4 SEASON 2013/2014


PES 2010 DREAM PATCH 1.4 SEASON 2013/2014


  • Auto update Patch 1.3 & DLC 1.7 by KONAMI
  • Full transfer Winter 2013
  • Updated indicators pesstatsdatabase
  • Fixed some bugs in version 1.3
  • Add-on V-League (Vietnamese League)
  • Add-on Classic Team
  • Add new team: F.C Anzhi Makhachkala & F.C Nordsjælland
  • Updated New kit 2012/2013
  • Updated New balls 2012/2013
  • New Scoreboard C1 2013 by sosmm112
  • Emble stye EPL by Armani
  • Updated New Graphics.
  • Updated National team squad
  • Updated Real intro for Barclays Premier League, Seria A, La Liga, Intro Star Game,….
  • Added more than 200 new faces and hair.
  • Scoreboard stye Pes 2011 by Aminegirl
  • Player position stye Pes 13 by Armani
  • Updated Real new Adboard
  • Updated New BootPack 5.0 by SCP4EVA
  • Added more than 7 Stadium.
  • Updated new Kits for National team
  • Updated new Kits for Classic team
  • Added more than 70 new Callnames
  • Added Full 32 teams Champion Leagues

PES 2010 DREAM PATCH 1.4.1 update SEASON2013/2014
  • Updated new transfers
  • Added more than 200 new faces and hair
  • update stats (from Pesstatsdatabase)
  • updated European players u-21
  • updated new kits
  • updated ml

PES 2010 DREAM PATCH 1.4.2 update SEASON2013/2014
  • 135 new face and hair
  • new san siro and jose alvalade
  • update full kits 2013/2014

DOWNLOAD LINKS

How to use:
1) Download and Install Dream Patch 1.4
2) Download and install dream patch 1.4.1
3) Download and copy files dream patch 1.4.2:
–copy file pes2010_edit.bin to: my documents/konami/pro evolution soccer 2010


*password: DreamPatch

*Jika ada Link yg error, Laporkan lewat komentar :)

PES 2010 DREAM PATCH 1.4 SEASON 2013/2014

13 komentar :

  1. gan kode verifikasi yang buat donwload patct 1.4.2 kok eror teros ya?

    ReplyDelete
  2. gan cara instalnya gimna nih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. download semua part yg ada, kemudian ekstrak di direktori PES 2010 agan.

      Delete
    2. masih bingung saya bang erwin :(
      ekstrak file nya gimna tuh bang ???
      tolong bantu saya bang

      Delete
    3. download semua part-nya, kemudian ekstrak dan taruh di dalam direktori PES 2010 agan, trus untuk file 'pes2010_edit.bin', copy dan paste di direktori ini --> My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010

      jika ada yang masih kurang jelas, silakan tanyakan saja gan :)
      atau bisa kirimkan sy screen shot file yg agan bingungin ke email sy: erwinhadinata93@gmail.com, sy akan bantu semampu sy.

      Delete
    4. ADA FILE Torrents NYA GA GAN?

      Delete
  3. gan apa perlu file di rubah dulu ke zip bru di extrax...?

    ReplyDelete
  4. itu apa kgk krng gan part 10ny kgk ada...? trus languagenya apa..? english or another..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pake hjsplit buat join file-nya gan, cari di google sekalian cara pakenya.


      sorry gan baru sempat balas komennya :)

      Delete
  5. gimana cara ekstraknya. bro?? gak bisa nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pake hjsplit buat join file-nya gan, cari di google sekalian cara pakenya.


      sorry gan baru sempat balas komennya :)

      Delete